NEW BENCH

Hej alla gulliga läsare!

Igår eftermiddag åkte jag och min mamma tíll en möbelaffär där jag besällde min första soffa. Det  var jättesvårt att välja men tillslut  valde jag en jätteskön soffa. ♥ Perfekt soffa till alla!

Jag och min älskling skall få den i mitten i Oktober. Längtar♥




Bloggpaus men nu blir det bättring med det!



Hej :)

Det var ett tag sedan jag bloggade. Jag har haft bloggpaus som ni kanske har märkt för jag har inte känt för att blogga. Men nu är jag tillbaka med nya fräscha inlägg!

I helgen har det varit fullt fart. Jag har varit med min älskling, på namngivningskalas för Joel och letat soffa på Sitty möbler. 

På Namngivningsdag för söta Joel♥


Annars då alla fina läsare, hur mår ni?

Idag är det måndag och jag har varit i skolan och det har varit en toppendag. Jag håller på med en hemligsak i textilen på tillvalen, något sött! :) :) :) Nyfikna? Hihi!

Ha en toppen kväll, så hörs vi! :)

Modelljakten 2011

Imorgon kommer det vara en modelljakten i nordstan, Göteborg och Kenza (bloggerskan) är här och jag skall dit och träffa Kenza:) Det kommer bli så nice. ♥


Slapp skoldag

Hello!

Idag har det varit en lugn skoldag, vi gjorde ingenting mest pratat och umgåtts med varandra.

Sedan efter skolan åkte jag ner till stan och tittade efter några saker och träffade min pojkvän som var där och vi fikade tillsammans♥ Jag har världens sötaste kille! :)

Var rädda det ni har♥

Hur har eran dag varit? =)

Jo, det är väldigt många som har just börjat skolan. Jag vill bara säga att jag hoppas att ni får en bra skolstart Det kommer bli roliga, spännande och jobbiga dagar men ni skall få se hur snabbt 3år går! :)

 




Godmorgon Sverige och alla underbara läsare♥

moshi moschi!

Igår hade jag en jättebra första arbete skoldag sedan på eftermiddag och kvällen var jag så trött så jag orkade inte blogga, så däärför har bloggandet varit låg.

Hoppas ni hade en toppen tisdag igår.

Idag är det tisdags morgon, klockan är 06.25 och jag ska till skolan om ca. en  timme. Nu skall jag göra ordning mig, äta frukost och sen  åka tilll skolan.



Ha en underbar dag!

Svenska Hollywoodsfruar på tv3 ikväll



Nu börjar mitt favorit program igen! :D
KL. 21.00 på¨kanal 3

Min fina rosa hjärtkudde



Den här fina rosa kudden köpte jag på Kulturkalaset i helgen. Lovly!

Vad gillar ni min nya kudde? :)

Vicha outfit



Detta hade jag på mig första dagen idag i skolan. Skönt och bekvämt! :)

Dagens sötis




Den här lilla söta sjuåring tjejen sminkar sig sött men jag tycker det är förtidigt. hihi! :) Det börjas i tid!

Slut på sommarlovet och nu börjar skolan igen! :)

Hoppas ni haft en toppen monday. Jag har haft det. Jag börjat skolan igen och det känns bra Faktiskt och jag har börjat i 3an på gymnasiet och det är jättekul för 1år kvar innan studenten, underbart. :) Jag hoppas jag får mer vänner i höst, men det klart jag kommer få har jag bestämt! :)

Mitt schema ser faktiskt bra ut, jämförelse med förra året och innan det!!


Den här  bästa sommaren var att träffa  dig Amanda på Furuboda! :)

Kulturkalaset 2011....

Ja, ni har kanske undrat varför jag inte bloggat på hela helgen men jag har varit ute på kulturkalaset och gjort massa roliga saker.

I lördags så var det en marknad jag gick med en kompis och träffade en kompis som stod och sålde sina fina skålar. Sedan gick min kompis och jag på en restaurang, 2 för 1 (BRYGGERIET).


Igår (söndags) träffade jag Amanda i stan i en timme men det var kul ändå! :) Sedan på kvällen igår slappade jag för jag skulle till skolan idag. Ja, igår var det min sista dagen på sommarlov och det har varit mitt bästa sommarlov hittills. :)


JAG SAKNAR DIG filmen

Hello söta solstrålarl!

Jag vet jag lovade att uppdatera mer i helgen men det har varit fullt ös den här helgen både roliga saker och tråkiga saker. I fredags så var en kompis, älskling och jag på bio, jag saknar dig filmen och jag tyckte den var jättebra.

Jag grät i floder när jag tittade på filmen bara för jag kände likadant för Nina fast än vi är halv syskon. ♥ Vi är olika men ändå inte! ;O









Kulturkalaset

Hello mina läsare!

Jag vet att det har  varit en dålig uppdatering flera dar men det har varit mycket nu men jag skall försöka uppdatera mer i helgen! :)♥

Igår så var min kära mamma och jag på kulturkalaset det hände massa roliga saker men tyvärr glömde jag kameran så jag tog inga bilder. Sorry mina läsare! :( Vi gick på restautang också och restaurangen hette El coroxon på avenyn. Det är en tapas restaurang där man beställer in Spanskt smårätter och det är jättegott. Det Bästa är att det finns handikappspassad på restaurangen och god mat är det !  ♥


Idag är det fredag och mina vänner och jag ska på bio ikväll, Jag saknar dig. Den boken hann jag inte läsa så jag skiter i att läsa boken och kolla på filmen istället. ♥ Här nedanför är trailern:



 

Ha en toppen fredag och helg!


Socialen

Godmorgon alla pigga och glada sötnosar! :)

Förlåt att jag inte uppdaterade igår men jag orkade inte för att jag städade mitt rum och sådant tråkigheter som alla folk måste göra.


Nu om en  liten stund kommer ett hemligt besök... Sedan idag skall jag till stan, gå på kulturkalaset och äta middag med mamma och Brorsan Tobias. Det ska bli kul!


Jag nu på morgonen myser jag i min nya one piece!


Dagens sötis




Home again!

Moshi!

Nu är jag hemma igen efter jag varit hos Josefine, Tilda och Joel. Vi lekte, busade och åt god mat. Efter några timmar dök Hanna och hennes sambo Björn till oss. Det var en mysig dag!

Nu börjar jag att bli hungrig. Hoppas det blir köp pizza idag.


Sedan ikväll kommer min sötnos hit hem och sover över



Jag för några årsedan


Home to sister

Godmorgon sötisar!

Igår var min storbrorsa, Lena Milla och Noomie här och vi hade mysigt. Vi åt god mat, lekte och vi gick ut och lekte på lekparken. Senare på kvällen igår så  gjorde jag en evenemang på Facebook. Min älskling och Jag ska ha fest 1oktober, det ska bli as nice! :)

Idag är det tisdag och jag ska till min storasyster, Tilda och Joel. :)

Nu ska jag duscha, sen åka till Tilda och Joel!

Ha en toppen tisdag

Den här låten lyssnar jag på just nu! :)

Så här har jag alltid känt mig



Jag har alltid känt mig såhär i skolan i filmen bara för jag sitter i skolan och jag får sitta  i ett ensamt hörn och gråtit men tills jag träffade min stora kärlek Christoffer har jag blivit mer starkare och mogen. Han är den enda jag kan prata med om allt som är jobbigt ♥ Jag älskar dig, du är mitt ljus i mitt liv,


JAG SAKNAR DIG

Hello!♥

Har ni sovit gott inatt? Själv har jag sovit toppen. Idag är det måndag och jag ska till Kungälv och låna böcker. Den boken jag saknar dig ska jag låna för det är baserad på en sann händelse som jag vill verkligen vill läsa innan jag tittar på filmen och andra böcker. Jag tycker om Sanna böcker.


Läser ni ofta böcker? :) Roligt att veta? Jag läser inte så ofta böcker. Det är bara för att jag har koncentrations svårigheter med att läsa böcker. Hehe.


Annars ska jag väl inte göra någonting idag, kanske åka in till liseberg ikväll och se påp Oskar Linnros men det beror på hur vädret är! :)


Plugget om en vecka!

Det är dags för en helt ny hösttermin om en vecka och jag börjar i 3an på Gymnasiet och det ska bli förväntans kul och se alla igen och träffa allesammans igen. Jag går i 4år på gymnasiet för jag går på särskola, sedan tar jag stu0denten om ett år  igen! :D

Det ska bli kul med nya vänner, plugga igen vilket det jag gillar att göra mest, fota mycket och redigera foton, filma mycket och ljudlägga och Svenska är det mest roliga på gymnasiet!♥


Hade en enormt härlig lördag

Hej...

Hoppas ni hade en underbar lördag igår och hoppas alla ni mår toppen. Jag hade en rolig lördag igår.

Jag fick ett gulligt halsband av Tilda  som hon hade gjort själv. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DET ♥  Sedan pengar, presentkort, biokort och trevlig sällskap.. Tack alla mina underbara syskon och syskonbarn, vänner och min älskling att ni kom! :)


 

 









Idag blir det att ta det lugnt och vila upp sig tills imorgon då jag ska till stan och se på Oskar Linnros på Liseberg och sedan ska jag gå på kulturkalaset ♥

Ha en skön söndag! :)




Dagens sötis



När jag tittade på youtube nu så surfade jag och  hittade 10 ursöta kattklipp som en hade klippt ihop i en video :) Alla pälsdjur är så gulliga utom insekter och sånt som är farligt. Spindlar är det äckligast jag vet! :/


Svarar på frågor

♥En av mina läsare frågade mig en dag vilken blogg jag får mest inspiration av och jag får alla tips av fokis. Hon är den som gör resor och roliga saker, hela hennes blogg är inspiration, glad och öppen och glad tjej. När jag får se på något som inspirerar mig så lägger jag det på min blogg.

Ett tips om hur man kan ta sig till toppen.

Jag började läsa bloggar när jag 14år och sedan hittade jag Fokis blogg när jag var  17år  och före det så hade jag en blogg som hette   http://rullstolsliv.blogspot.com/ och jag skrev jättemycket om mitt vardags liv, men senare har jag bytt flera bloggsajter och nu är jag här på blogg.se och det är en bra bloggsajt där jag fått flera läsare per dag som tycker om min blogg och den jag är!! :)

Ni måste våga och ta för er, om man vill bli känd så våga skriva! Jag är inte känd men jag skulle vilja bli det! ^^

//
Vichas blogg
^^PP


Härliga lördagsmorgon!

Hello eller godmorgon söta läsare!! ^^♥

Nu är det tidig lördagsmorgon och jag är nyvaken. Idag ska det bli till att städa mitt rum, hjälpa mamma och göra kladdkaka och Tacos för om sex timmar kommer mina syskon och Hanna som gör sina egna tårtor och bakelser,
firar mig! :)

Nu på morgonen, hehe! ^^ ;)

 


 

 

Jag bjuder på denna låt som gör mig glad!

 

Nu blir det frukost här!

 

Ha en fin dag! ;)

 

 

 

 

 

 



Eva och Adam!

Alla har väl sett Eva och Adam? Det är en gammal musikvideo som heter Shebang Romeo som är jättebra från Eva och Adam fillmerna.



♥♥♥ -Att leva med ett handikapp och funktionshinder är jätte tufft!♥♥♥




Jag ska berätta hur det är och vara funktionshindrad och handikappad men det är jättesvårt att börja skriva om mitt handikapp, så att ni förstår och faktiskt att jag är begåvad även fast jag sitter i rullstol och har ett helt normalt liv som ni har det!

Det började på Östa sjukhuset där min mamma låg och födde mig på natten.

Den 11 augusti 1992 kl. 01.20 - föddes jag med hjärtstillestånd för min mamma Ann orkade inte klämma ut mig så barnmorskorna i  rummet fick dra ut lilla mig med två lakan över min mammas mage, då det gick så snabbt att jag fick syrebrist. Det gick flera minuter innan barnmorskorna gjorde någonting så när jag hade föds och då sprang dem till ett rum och jag var alldeles blå i ansiktet för jag hade syrebrist.

Sedan efter några månader så upptäckte mamma att jag var spastisk och inte kunde röra mig som jag skulle, så Ann kontaktade barnläkare och så fick hon diagnosen Dysknetisk CP Och hon/han läkaren sa att Viktoria skulle sitta i rullstol i hela sitt liv.    

När jag var ett år kunde jag inte sitta upp själv, rulla sig på magen men tiden gick. Jag började mer och mer och göra  saker.

Jag kunde kravla runt själv, leka,  hoppa runt och busade med folk och barn fast jag var handikappad.   Jag fick en assistent som hette Inez på dagis och sedan fick hon börja med mig i förskolan och första åren jag gick i 1an sedan fick jag en ny assistent som jag fick ha i 5an och i högstadiet.

Nu är jag 19år och har börjat min resa i vuxenlivet och det är jätteroliigt men jag blir fruktansvärt kränkt av många, men jag kommer  inte att låta dem styra mitt liv som mobbar mig.

Jag är precis som alla andra fastän jag har det jobbiga dagar och inte  kan göra vad jag vill!

Jag vill bli behandlad som ni vill att andra  behandlar er.
Jag är också begåvad fast man inte kan tro det så är jag det!

♥♥♥♥:):):):)♥♥♥♥
Vichas liv ♥ ♥♥♥♥
♥♥ :) ;) ;)♥♥






Jag har en äkta Oone Piece

Hej igen!

Nu har jag kommit hem igen efter en solig shopping tur i Göteborg med en kompis och jag har köpt  en äkta One piece idag och jag är så glad över den. ♥  Jag har alltid velat ha en one piece sedan vintras när det började bli populärt!♥

Jag ska äta makrill nu, så gott! :D



Tack♥

Godmorgon älskade läsare och tack för alla gratulationer som jag fick igår på Facebook och i bloggen, ni är gulvärld. ♥

Jag hade en jättebra födelsedag igår. Jag åkte in till Kungälv med mamma och köpte mat och sedan fick jag välja vilken tårta jag ville ha och det blev en Prinsesstårta som var jättegod, verkligen. Sedan på kvällen åt vi en räkmacka som mamma hade gjort och så åt vi prinsesstårta.♥ En lugn och skön födelsedag.

På lördag (Imorgon) ska jag ha kalas då det kommer mina syskon och älsklingen.
♥♥♥♥

Gårdagens jag

 

Nu är det fredagsmorgon och jag ska äta frukost snart. Sedan ska jag träffa en kompis i  stan vi ska shoppa och vi ska äta fika /luncha tillsammans ♥ Vad ska ni göra idag alla underbara läsare? :)  ♥

Ha en toppen fredag

 

 

 




min födelsedag outfit

min födelsedags outfit





Lilla jag fyller 19år idag

Hej alla Underbara läsare!♥

Har ni sovit gott inatt? :) Själv har jag sovit som en stock inatt, mamma väckte mig med att sjunga födelsedagslåten i morse för lilla jag fyller 19år idag. Det känns bra! nästa år kan jag ju gå på systemet själv med älsklingen.  Jag har fått pengar av ma<mma och sedan fick jag en jättefin blomma av henne.. Tack världens bästa morsa! ♥ Sen kanske jag får mer på posten, vem vet. haha♥




Nokia N8, Bästa mobilkameran










Idag när jag
var i stan kikade jag på den här pekskärmen. Den har allt jag vill ha ♥

19 år imorgon

Hej alla fina läsare!♥

Idag har jag varit i stan och kollat på en one piece för jag fyller imorgon, så jag vet vad jag kommer få. Jag ska få pengar och köpa en One piece av mamma, men det är helt okej att jag vet det för då bestämmer jag själv vad jag vill köpa. Sedan om några veckor ska jag köpa en ny mobil, en pekskärm. Wow, Längtar När jag får pengar! :D♥

Jag vet inte vilken overall jag ska välja, vad tycker ni? Vilken  färg ska jag välja? :)

Den här eller?




Smögen bryggan i lördags


Slapp dag!

Hej bloggen!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Själv är det jättebra.

Jag och min älskling har bara slappat idag i sängen och sedan ute på min altan och gosat med varandra, spelat kort och myst med varandra. ♥ Såna här dagar är underbara och slappdagar. ♥


Jag idag



Hur har eran tisdag varit? =) 

Puss, ha en underbar tisdagskväll ♥


Ny klocks



Den här klockan köpte jag för några veckor sedan i Åhus i Skåne  och den är jättesnygg. Mitt nya ögonsten!

Vad tycks? :)

Present från en kompis



Den här Victoria Secret parfymen fick jag av en kompis, när hon kom hem från USA. Den luktar Äpple och den håller sig på kroppen jättelänge. Jättegod och jag älskar den lukten och parfymsflaskan! :)♥

Svarar på frågor


Jag har fått jättemånga frågor om massa roliga saker. 

vad fick dig att börja blogga?

- Jag fick se Fokis.se blogg, hon har fantastisk blogg och så starta jag en egen blogg som jag vill dela med mig av det som händer i mitt liv och förebild på mig som  rulltolstjej som älskar Asien också.

Fantastiska Bloggerska Foki


Awesome



Jag älskar inte bara japan musik, detta också!...

LISEBERG

Jag var på liseberg i 3/4  med två kompisar och det var riktigt kul.


Björn Rosentröm 29/7 bästa konserten bilder!









Tillbaka...

Hello alla sommar solstrålar!

Förlåt att jag inte har bloggat på flera veckor men jag har haft semester och då ville jag ta en bloggpaus. Det har varit  fullt ös hela tidem. Jag har varit i Furuboda, Ullared, konsert, liseberg, stan och Smögen uppe i bohuslän. Nu är jag tillbaka med nya fräscha inlägg.

Här nedanför kommer några bilder från Furuboda i skåne. JAG ÄLSKAR SKÅNE.

Jag och min gumma Amanda

 

Jag har haft en jätteskön semester, det kan inte bli bättre!


Har ni haft en bra sommar? :D

Puzzar

RSS 2.0